Bøger om Spirituel healing

På det seneste begrebet åndelig healing og dens metoder er blevet et punkt af interesse, selv i den vestlige verden. I mere end hundrede år nu, andre regioner i verden havde øvet disse åndelige teknikker som en del af helbredelse, som ikke bruger nogen konventionelle lægemidler. Men begrebet helbredelse i disse metoder er blevet så populært, at der er også flere åndelige helbredende bøger til rådighed på markedet, som udstikker de mest populære teknikker og metoder, der anvendes i denne særlige form for helbredelse. Desuden er disse bøger vil også skitsere de teknikker, der er vist i stykker, der følger, som kunne have været brugt og også vist sig at være effektiv.

Åndelige helbredende teknikker i de bøger,

Æglæggende på hænder & ndash; Denne healing teknik, der er en, der udvikler sig fra oldtiden. Men i dag, Reiki er en af ​​de mest populære teknikker, der bruger æglæggende på hænder, der indebærer anvendelse af hænder til at engagere interne livskraft energi. Nogle andre teknikker omfatter Shiatsu, zoneterapi og Soku Shin Do eller også kaldet som japansk fod terapi.

Anointing & ndash; Dette er en anden populær teknik, hvor flere naturlige helbredende bøger nævne om. Det sker ved at bruge væsker som vand, olie, eddike eller vin for at salve kroppen i udrensning formål. Dette er generelt blevet prøvet med andre metoder til åndelig helbredelse, såsom om på hænder, bøn, meditation eller sind krop-forbindelse. Nogle af de fælles metoder til salvelse omfatter regndråbe teknik, aromaterapi og mund vask.

Åndelig udrensning & ndash; Det indebærer først og fremmest udrensning af toksiner fra kroppen af ​​psykologiske eller åndelige midler. Selv om dette ofte er bundet i med en bestemt religiøs gruppe eller kirke i nogle tilfælde er der ikke tale om religion. Nogle klare eksempler på åndelig udrensning indebærer, buddhistiske stemmegaffel terapi, chakra udrensning og krystal terapi

Indvendig åndelige arbejds- & ndash; Det er hovedsageligt bruges til dem, der har gennemgået en form for følelsesmæssig eller åndelig traumer fra deres tidligere erfaringer. Det virker normalt mere på følelsesmæssige og psykologiske plan og omfatter teknikker som åndelig alkymi og ler terapi og endda guidede billedsprog.

Afslapning og meditation & ndash; Disse teknikker er stærkt stigende i popularitet som folk oplever velvære gennem disse bemærkelsesværdige beroligende virkninger. Når de praktiseres regelmæssigt, kan de endda give åndelig helbredelse, som letter i at leve et gladere og tilfredsstillende liv på trods af stressende forhold og endda krav, som de nogensinde kan komme ud i deres liv. Et af de klare eksempler på dette er sindet krop-forbindelse meditation.

Der er helt sikkert mange flere andre åndelige helbredende teknikker, der anvendes til helbredelse til rådighed i form af bøger. Men afhængig af de naturlige helbredende bøger, som du køber, kan du finde, at der er så mange metoder, som du kan henvende dine mentale, fysiske og åndelige helbredende krav. Men for dem, der er mere interesseret i den helbredende forhold i en naturlig måde, er der en masse information til rådighed til at hjælpe dig med at identificere jus den rigtige teknik, der passer til dine behov. Nogle online hjemmesider kan også give dig de bedste bøger, som du er på udkig efter
. & Nbsp.;

åndelig helbredelse

 1. Lad dit sind Heal din krop 
 2. Indre vækst og ritualet Overholdelse af jævndøgn, solhverv, Cross Quarter dage og Moon Cycles 
 3. Åndelig healing uddannelse 
 4. Simply Amazing 
 5. Kreativitet Åbner Døråbninger til din Self-Healing Intuition 
 6. Beyond Dualitet: Healing den fragmentariske Krop 
 7. Åndelig helbredelse for en forstyrret sind 
 8. Aura Balance & amp; Rens Brug EFT 
 9. Giv slip på forhindringer gennem åndelig helbredelse 
 10. Livet Gave: Present helbreder Past 
 11. Fem Store elementer 
 12. En Syv Layer Healing Proces 
 13. Root Chakra Healing og forsoning med Faderen 
 14. Healing The Old Wounds 
 15. Vitaminer og mineraler 
 16. Føle sig godt om dig selv-Quick tips 
 17. Bring dit forhold on Track på et Holistisk Healing Center 
 18. Oprensning af Heart Chakra Del III 
 19. Boganmeldelse: Ti Spørgsmål til diagnosticere dit åndelige sundhed 
 20. The Legacy of Woundedness