Energibesparende ideer til et ombygget køkken

Apparater er den nemme del; altid vælge Energy Star-produkter, såsom opvaskemaskiner, frysere, køleskabe, værelse luftrensere og renseanlæg, og vandkølere.

Energy Star er et fælles program for US Environmental Protection Agency og US Department of Energy hjælper save penge og beskytte miljøet gennem energieffektive produkter og praksisser. Energy Star fejrer 20 års hjælpe forbrugere og virksomheder spare penge.

Ud Energy Star-mærket på apparater, vælge klogt, for hvilke apparater til at installere for hver dag brug. Mange erstatter traditionelle madlavning ovne med konvektion ovne til regelmæssig brug. Varmluftovn koge hurtigere, kræver mindre energi. Mange mennesker også installerer en anden, mindre Køleenhed, ofte under en tæller, der ligner en opvaskemaskine profil. Brug af denne mindre enhed med nem temperatur opsving til hurtig og hyppig adgang elementer hjælper din større køleskab bevare sin effektive temperatur og arbejde mindre ved at blive åbnet mindre hyppigt.

vandvarmer, som leverer alle dine varmt vand til opvask ( og badeværelserne, også) kan omdannes til en sol vandvarmer, så den naturlige proces af solen til komfortabelt varme dit vand i stedet for elektricitet.

Ved karakteren af ​​madlavning, køkkener generere en masse varme , hvilket kan forårsage dit klimaanlæg til at sparke på oftere. Der er én veletableret valg til at hjælpe med køkkenet varmen - installere loft fans til at holde luften i bevægelse og temperaturen ned. En anden, nyere og meget effektivt valg omfatter de nye udlagt eller enkeltværelse specifikke centrale klimaanlæg, som giver dig mulighed for at køle eller varme kun ønske, specificerede dele af dit hjem i stedet for hele strukturen. Med en udpeget køkken zone, kan du holde køkkenet komfortable uden dramatisk sænke temperaturen i resten af ​​huset.

Som du vælge byggematerialer til din ombygget køkken, søge dem for samme Energy Star-mærket og garanterer dig finde på apparater. Den miljømæssige effektivitet af en struktur - eller rum eller område, såsom et køkken - er kun så god som de byggematerialer. Energy Star byggematerialer tilføjer effektivitet, som kan vare i årevis, bare fordi du har lavet gode valg i starten
. & Nbsp.;

business networking

 1. Den bedste Cataract Doctor Phoenix: 
 2. Hermes Uk person for at være i dialogen ikke 
 3. Essentials du skal følge op om registrering 
 4. Den rolle, Web design og salgsfremstød for virksomhedens succes 
 5. Udvikler opgraderer foto redigeringsprogram hver-dag på grundlag af folks behov. 
 6. Få innovative løsninger fra The CIO Collaboration Network 
 7. Tesla Teknik Generator 
 8. Hvordan at vælge den rigtige Vinyl Sliding for dig? 
 9. Sådan holder Staff Moral Høj 
 10. Sådan får du den rette hjælp med dine opgaver 
 11. Louis Vuitton Handbags Stop strategi til bekæmpelse pund 
 12. B & amp; B Overnatning Koncept i Yorkshire 
 13. Nogle af de øverste Tips og gode råd til mænd, der barbere deres hoveder 
 14. Konsekvent gør de små ting gør en stor forskel 
 15. Den smartere måde at finde sundhed og sikkerhed jobs 
 16. Sådan at starte en virksomhed 
 17. Hvorfor Carbon Management gøre forretning Sense for virksomheder 
 18. For at vælge fra et udvalg af de fineste Guinness merchandise så bare komme til gaveartikler Irlan…
 19. En række Garage Produkter 
 20. Kvarter placering Netværk og overordnede Placering Networks