Relationship Building gennem netværk og sociale medier

I det nuværende økonomiske klima, hvis du & rsquo; re en iværksætter eller blot en virksomhed person, du har sikkert blevet opfordret til at starte netværk og brug af sociale medier for at øge succes for din virksomhed .

Hvis du er nervøs for påbegyndelse af disse typer af aktiviteter, være sikker på, at de er intet at frygte. Hvis du kan føre en samtale eller skrive et par forståelige sætninger, kan du hurtigt blive en ekspert og blive en networking konge eller dronning! .

Ved hjælp af netværk og sociale medier er simpelthen to veje, der har råd dig mulighed for at opbygge relationer med potentielle kunder

Og der & rsquo; s nøgleordet: FORHOLD, som er en tilstand af at være tilsluttet eller være i en tilstand, hvor deling af livsbegivenheder deltagernes finder sted.

Faktisk Webster giver en tilsvarende definition af netværk, som den siger, er en støttende system for deling, og for sociale medier, som den siger, er en form for elektronisk kommunikation, hvorigennem brugerne oprette online communities til at dele information .

Det & rsquo; s faktisk temmelig ligetil. Hvis du er forbundet til andre, du deler din historie. Gennem disse historier, du lader dine potentielle kunder lære om de værdier, du holder, dine interesser og dine mål og drømme. Dette giver dig mulighed for at blive en & ldquo; ægte & rdquo; person, snarere end blot en anden sælger.

Når andre er interesseret i dig og din historie, dette tilskynder positive følelser til at bygge. Med ensartethed og likeability som et fundament, kan relationer, der starter ud som professionelle, meget ofte blive omdannet til venskaber. Og opbygge sande venskaber vil øge både din personlige og professionelle liv.

Desuden dine kontakter, som har lært at stole på og som dig, vil begynde kapret dig til deres kontakter og så videre. Og det er, hvordan mund-til-mund og henvisning forretning begynder og vokser.

Dette princip er kernen i brugen af ​​netværk og sociale medier til erhvervsmæssige formål. Gennem disse to spillesteder, er du får mulighed for at blive udsat for og oprette forbindelse til en enorm mængde af mennesker, der kan give dig mulighed for at udvide din rækkevidde til globale proportioner.

Ved starten af ​​din indsats, kan dette synes at være et uopnåeligt eller vanskelig mål at nå. Vær sikker på, at det ikke er! En masse af det simpelthen indebærer sund fornuft og være autentisk som du præsentere din bedste side.

Men som med alle bestræbelser, jeg altid siger, & ldquo; Hvis du ønsker at være fantastisk, du har brug for at være specifik og rdquo;!

Det betyder, det er bydende nødvendigt at konstruere en Handling (eller en Business) Plan før hoppe ind i kampen. Alle succesrige virksomheder er bygget på en stærk base, og det tager tid og energi på at forberede og bygge ordentligt.

Forberedelse, eller gør det muligt for dig selv for succes, kan opnås på mange måder, for eksempel ved at læse bøger og artikler, deltage i seminarer, finde en mentor, der giver med en professionel, eller slutter ligesindede grupper. Men disse aktiviteter er ikke nok.

Som Anton Tjekhov sagde, & ldquo; Viden er uden værdi, medmindre du sætte det i praksis & rdquo.;

Når det er sagt, tage, hvad du & rsquo; ve lært, og starte processen uden at lade dig blive overvældet med det utal af muligheder foran dig. I begyndelsen af ​​din indsats, indsnævre dit fokus og koncentrere sig om et eller to steder. Blive dygtige og derefter tilføje i en anden aktivitet.

Altid huske, at selv om netværk og brug af sociale medier er gode måder at finde nye kunder, kan de blive altomfattende og berøve dig den nødvendige tid til rent faktisk at deltage til møtrikker og bolte i din virksomhed. Ligesom det er vigtigt at søge balance i dine personlige forhold, skal du også finde den korrekte balance af aktiviteter, der vil bringe dig professionel succes
. & Nbsp.;

business networking

 1. En utrolig måde at dyrke din virksomhed 
 2. Deltagelse af uddannelsesinstitutioner er nødvendigt Generering global bevidsthed blandt studerende…
 3. Hvor Corporate Giveaways hjælper i Business 
 4. Historien Bag McMinnville Vingårde 
 5. Burberry Håndtasker forekomster selv selvom velvære pleje 
 6. Indtast en helt ny tid og sted med en luksuriøs udvalg af slotte at leje 
 7. Online nyheder er den bedste måde at få opdateret med Union Budget 
 8. Vigtigheden af ​​at være udstyret som en Tradesman 
 9. Reducer Beskatning Indsigelser af kursgevinster Skat og forbedring Skat Appel og reduktion 
 10. Lær om de forskellige egenskaber og karaktertræk af Lineære aktuatorer 
 11. Møde Yngre Kvinder 
 12. ProSeries Skat Software Hosting Tilbud Intelligent Skat Solution 
 13. Nøgler til opbygning og vedligeholdelse af langvarige forretningsforbindelser 
 14. 5 tips om Den måde at finde den bedste Engros Smykker 
 15. The Power of Making Connection 
 16. Export Notes i Outlook til Windows Gain fordele, der Ukompliceret 
 17. Tesla Magic Formula Generator - Nyttige Indikerer At udvikle Totally Free elektrisk energi 
 18. Burberry Online Shop ønsker at perfektionere aldrig nogensinde være bekymret 
 19. Hardwood Flooring Priser: tilføje skønhed til dit hus 
 20. Tipping Din Flyttefirma - Hvad betragtes som en godt tip