Nyd livskvaliteten i Congleton

Ligger i det sydøstlige hjørne af Cheshire, Congleton er et marked by beliggende omkring 6 miles øst for afkørsel 17 og 18 ved M6-motorvejen. Fremragende beliggende for Manchester, Liverpool, Chester, Birmingham og andre nordlige byer, Congleton er også inden for rækkevidde af Peak District, Cheshire Plain, de walisiske bjerge og Lake District. Levestandarden i befolkningen er høje og de seneste undersøgelser har fundet, at Congleton beboere nyder en fremragende livskvalitet.

Landskabet omkring Congleton er en attraktiv blanding af små landsbyer sat i et åbent landskab med nærliggende maleriske byer som Holmes Kapel, Sandbach og Middlewich. For dem, der nyder friluftslivet såsom at gå eller cykle, landskabet og naturlige skønhed af området giver en ideel kulisse. Mange mennesker besøger området for at nyde god fiskeri, golf og se på fugle også.

I Congleton selv er flere dejlige offentlige parker. Kommunalbestyrelsen bryster sig af byens blomster skærme og Congleton Park i særdeleshed er et besøg værd. Der er mange legepladser i byen også. Congleton Marked finder sted på Bridestones Center hver tirsdag og lørdag. Der er over 80 udendørs boder og omkring 11 boder opererer fra inde i bygningen.

Passerer gennem byen er den Macclesfield kanalen, som blev afsluttet i omkring 1830. Kanalen giver gode vandre muligheder og er især kendt for sin roving broer, som de lokale kalder Snake Bridges. Disse er broer bygget til når towpath skifter sider for at give hestene trækker bådene til at krydse over.

Congleton Museum, dedikeret til den industrielle historie i området, er i centrum af byen på markedet Square. Etableret i 2002, museet indeholder gamle guld og sølvmønter samt en gammel log båd.

købstad har to teatre, de 300 pladser Daneside som er uafhængigt køre og beliggende på Park Road i centrum af byen. Den Clonter Opera Theatre kan rumme 400 personer og er baseret på Swettenham Hede, som ligger kun fem miles nord for Congleton.

I udkanten af ​​Congleton er Astbury Mere Country Park. I dette store åbne rum besøgende kan nyde panoramaudsigten over landskabet tværs Astbury Mere. En besøgende center har til huse i parken, og der er alle vejr stier for vandrere med gangsti links i det omkringliggende landskab. Sitet indeholder meget af interesse herunder omfattende wildflower enge, en dam og blandet skov. Samt dette er der en sø, der anvendes til fiskeri og sejlads.

Andre nærliggende attraktioner omfatter Lille Moreton Hall, Storbritanniens fineste bindingsværkshuse voldgrav hus. Paramount s "Lady Jane" i hovedrollen Helena Bonham Carter blev filmet ved hallen, som var scener fra fjernsynets "Moll Flanders".

Lyme Park blev forvandlet fra en Tudor hus i en Italianate palads ved Leoni, en venetiansk arkitekt. Denne fine bygning blev brugt i BBCs "Pride and Prejudice" som Pemberley hus.

Den nærliggende Jodrell Bank Visitor Centre og arboret er placeret på Nedre Withington. Der er mange hænder på udstillinger, hvor de besøgende er i stand til at opdage mange videnskabelige vidundere i vores univers. Planetariet giver en fantastisk oplevelse giver de besøgende mulighed for at sidde under utallige stjerner

Hvis du er på udkig efter huse til salg i Carrbrook besøg Propertywide at finde et rådgivende advokater
. & Nbsp..;

business networking

 1. Internationale transaktioner er nu en kage gåtur med Liberty Reserve Of India. 
 2. Hvad du kan lære af Great Rutebiler 
 3. Sikre en Swift Flyt udlandet fra Det Forenede Kongerige 
 4. Hvad forskel kan klikke på for Call Services Gør 
 5. Pepsi kupon- Gem mens køb boligartikler 
 6. Fordele ved MS Project Hosting 
 7. HK HSBC kan give en hjælpende hånd til små og mellemstore virksomheder 
 8. Tagdækning og reparation London 
 9. Beskyt Fra krænke Ved Revisionsretten i Indien 
 10. Udstilling Design Skærm: centralt aspekt af at udsætte produktet 
 11. Placering nummer 1 på Google 
 12. Gøre Indsamling online-kuponer en Prioritet 
 13. SMS white label: Boost dit salg 
 14. Office Uniformer er brand ambassadører for virksomheder 
 15. Nøgler til at finde den rigtige virksomhed Broker 
 16. Funktioner til at overveje, mens udkig efter ulykke værksted 
 17. Frygt ikke om erstatning for dit arbejdsulykke 
 18. Brug de bedste værktøjer til DIY Arbejde 
 19. For den mest omfattende, eklektisk vifte af bomuldsstof kontakte fagfolk på Fancy Moon! 
 20. Grunde til at ansætte Experience Events Management Agency