Lydighed

De fire mest populære religioner - jødedom, buddhisme, kristendom og islam, i rækkefølge efter deres antikken - blev alle skabt i autoritære kulturer, der er stærkt afhængige af regler og roller «. Denne type samfund er hierarkisk, krævende legalistisk lydighed mod autoritet. Der er altid en klart defineret kode, og tilslutning til hierarkiet er nøglen til status, magt og indflydelse. Aktuelle eksempler på niveau fire kulturer omfatter Marines, Den katolske Kirke, og politiet.

Alle har til at lære selvdisciplin som en del af processen med psykologiske udvikling og modning. Med andre ord har vi brug for at lære at følge reglerne og fastholde de rigtige roller for at vokse op og møde verden som voksne. Men vi ikke meningen at stoppe på dette niveau, som om der ikke var nogen højere, mere sofistikerede niveauer af udvikling. Som Dr. CW Graves (skaberen af ​​Spiral Dynamics) siger, & ldquo; Det psykologi af den modne menneske er en udfoldelse, emergent, oscillerende, spiral proces præget af progressiv underordning af ældre, lavere ordens adfærd systemer til nyere, understøtning af høje ordens systemer som mand & rsquo; s eksistentielle problemer ændrer & rdquo.; Som holons er vi mente til & ldquo; transcendere og inkludere & rdquo; tidligere niveauer af bevidsthed og erfaring som vi bliver mere komplekse, bevidste væsener.

I Vesten, samfund har bevæget sig ud over den autoritære model (for det meste). Starter i omkring 1600, europæiske kulturer begyndte at udvikle sig til Age of Reason. Det tog et par hundrede år at fange den, men resultaterne var forbløffende. I stedet for at se dem som alle i en stor pot, begyndte vi at skelne mellem religion, videnskab, kunst og lov. Proto-forskere begyndte at konstruere teorier fra observationer snarere end overbevisninger; kunstnere begyndte at udvikle nye teknikker til mere realistiske (og sekulære) billeder end ikonografi krævet af Kirken; politiske tænkere pressede på for borgerrettigheder for alle personer, der starter med & ldquo; menneskets rettigheder & rdquo; og udvikle sig til lige rettigheder for alle mennesker. Individet blev vigtigere end klanen eller anden rolle definition (r), og status kom til at blive målt med rigdom eller præstation i stedet for position i hierarkiet.

De fleste kulturer i Vesten er på dette niveau af videnskabelig /personlig præstation. Dette er den underliggende udviklingsstadiet for de fleste mennesker i USA, for eksempel, med nogle ret store konservative lommer af tidligere autoritære og noget mindre progressive grupper på den relationelle /affiliative etape. De fleste amerikanere foretrækker en rationel-videnskabelig-materialistisk perspektiv, og det er det, der understøtter vores økonomiske, regeringen, og videnskabelige strukturer.

Et udtryk for dette niveau er & ldquo; bøje reglerne, don & rsquo; t bryde dem & rdquo ;. Mange på dette niveau ser livet som et spil; vindende (præstation) gennem omgå eller ignorere reglerne i én & rsquo; s egen fordel (narcissisme) er fremherskende. Fordi der lægges vægt på selvudfoldelse snarere end montering i en gruppe, mange mennesker kæmper for at skille fra tidligere tilstande og faser, herunder relationer til både enkeltpersoner og grupper, såsom en & rsquo; s familie /stamme /kultur /religion
<. p> Dette har fordele og ulemper. Den største fordel er frihed til at udvikle personlige resultater og præstationer, uanset social, kulturel eller økonomisk baggrund. Dette niveau har en vis stræben efter rationalitet og objektivitet, som har ført til omstyrtelsen af ​​slaveri og kvindehad inden en overordentlig kort tidsrum. I tusinder af år af historien, 90% + af kendte kulturer havde slaver; efter kun 300 år blev dette ulovligt i alle lande i verden. Det samme gælder for kvindernes stilling, for det meste. Individuel præstation har tilladt videnskab, kunst og filosofi at udvikle sig en forbløffende hastighed.

Ulempen ved alle niveauer i udvikling er, at vi har en tendens til at glemme de niveauer, vi arbejdede igennem for at komme til den nye, højere ordens tyngdepunkt. Hvor vi er nu, er selvsagt den eneste rigtige sted at være (hvilket forklarer, hvorfor forskellige generationer som regel finde det så svært at komme på harmonisk). Også den individualisme af det nuværende niveau tendens til at fokusere en person indad på hans /hendes egne præstationer og ønsker, mens den rationelle /objektive komponent adskiller os fra tidligere hierarkier. Resultatet kan være en skræmmende grad af selv-begrunder narcissisme, som i & ldquo; ingen fortæller mig hvad jeg skal gøre, & rdquo;!

Som et resultat, mange mennesker, der naturligvis bor på den rationelle-videnskabelige niveau har en hård tid med begrebet lydighed. For dem på tidligere niveauer, lydighed er normen; det er vandet, hvor alle svømmer. Selvfølgelig vil du gøre, hvad din mor /far /præst /lineal /loven siger; ikke at gøre det er den sikreste måde at blive udvist fra gruppen. I tidligere tider, ville protestere mod uretfærdige love anses kættersk samt anti-sociale. Når du krænker hierarkiet & ndash; enhver hierarki & ndash; du fornærme Gud. Dette er klart et grundlæggende princip i de fire store religioner, vi nævnte tidligere:. Jødedommen, buddhismen, kristendommen og islam

Dette er imidlertid ikke den måde, de fleste mennesker i de udviklede lande ser verden i dag. De hævder retten til at beslutte, hvad der bedst tjener dem, og (hvis praktisk) hvad der tjener samfundet som godt. Så hvad betyder det at sige, at vi stadig har en åndelig pligt til at adlyde Gud

Ifølge hver skabelsesberetning, blev vi designet i Guds billede & ndash; ikke bogstaveligt, men i form af lignende kapacitet. Faktisk er vi her for at være øjne, ører, hænder og fødder Guds, som legemliggørelsen af ​​det guddommelige her på jorden. Hvis vi gør godt på Gud School, vi opgradere som medskabere med Gud. For at gøre dette effektivt, skal vi være på linie med vores Gud selv. Når vi tilslutter perfekt, så vi lever i Gud, og Gud lever i os, og vi kan tale Ordet vi har hver fået til at tale i vores unikke guddommelige blueprint.

Synd er simpelthen uanset tager os ud af justering, eller efterlader os & ldquo; vildspor & rdquo ;. Så samt de store åbenlyse synder som mord eller ægteskabsbrud, lyve og stjæle, kan vi være på vildspor ved et uheld, ubevidst, eller ved manipulation. Mange gange har vi ender med at sige, & ldquo; Åh, jeg kan gøre, hvad netop denne ene gang & rdquo; og der vi går, ude af trit igen.

Bliver trukket ind ulydighed kan være meget subtil. Servering, give, giver, tilgivende, og undervisning er alle guddommelige principper; Gud elsker at gøre disse, og kan lide os til at gøre dem så godt. Men der er tidspunkter, hvor vi ved et uheld eller ubevidst giver, undervise, tillade eller tjene de forkerte mennesker i den forkerte situation eller til forkerte grunde. At gøre det rigtige for den forkerte grund er stadig ulydighed; selv med de bedste intentioner, er det stadig tager dig ud af justering.

Desuden kan vi blive manipuleret af andre til at give, tjene, undervise, eller tillade når de i virkeligheden den højeste handling kan være at sige nej, undgå personen /situationen, eller gøre noget helt andet. Det sker hele tiden i mit arbejde: nogen kommer til mig for at få hjælp, og min naturlige trang er at hjælpe, tjene eller lære dem, fordi det & rsquo; s hvad jeg gør bedst. I & rsquo; ve lært i årenes løb til at spørge, om det & rsquo; s lydig for mig at arbejde med en bestemt klient. Selv hvis jeg tror, ​​jeg kan hjælpe, kan det være, at denne person har brug for at lære netop denne lektie af sig selv & hellip; eller det & rsquo; s mere i tråd med hans vej til en anden til at hjælpe ham & hellip; eller hvis jeg arbejde med denne person, vil eksponeringen tage mit område, så jeg er ikke længere 100% mig selv, men vil begynde at køre deres programmer i stedet for mine. Denne form for subtile ulydighed er endnu mere udbredt i familier, hvor vi er vant til at være skyld-udløst til at gøre ting, der præsenteres som & lsquo; nice & rsquo ;, men aren & rsquo; t rette energisk (eller art, hverken i det lange løb) .

Så når vi taler om lydighed i energi-baserede arbejde, er vi ikke henvise til & lsquo; reglen og roller & rsquo; Lydighed en autoritær kultur, der bygger på synd og skyld til at holde folk i kø. Lydighed betyder opholder sig på linie med din medfødte blueprint, den sti, der vil giver dig mulighed for at fungere som Gud & rsquo; s hænder, fødder, øjne og ører her på Jorden. At & ldquo; ord & rdquo; kan indebære at gøre, være, have, forhold, eller enhver anden menneskelig oplevelse. Pointen er, at din vej er noget du enige om at, før de kom ind i din krop, og du vil naturligvis få en gladere, lettere, mere ynde fyldt liv, hvis du handler i overensstemmelse med dit korn i stedet for at vandre sporet og ude af trit med din egen guddommelige plan
. & nbsp.;

visdom

 1. *** Alle Perception er Projection 
 2. Give råd: Kom igen, når du ikke kan bo så længe 
 3. På døren til templet visdom 
 4. Denne ene er personlig 
 5. *** The Miracle af en Broken Heart 
 6. Brugerdefinerede essays Skrivning Hjælp 
 7. Hvordan at komme overens med din fejl 
 8. 66 måder at mindske stress og gladere 
 9. Den Anatomi af en Narcissist 
 10. Din Living Legacy - Hvad er The Legacy du håber at Lad 
 11. Kærlighed & amp; Relationship psykiske læsning Basics 
 12. At blive en klog leder 
 13. *** Skyld 
 14. Må ikke blive afskrækket: Historien er ikke slut endnu 
 15. *** Hvordan man får en WONDER hel dag 
 16. Vælg med omhu; høste overflod 
 17. Mødre Wisdom 
 18. *** Højere Bevidsthed 
 19. Smart Kvinder dele deres Perler .... 
 20. Erfaringer fra Drive-Thru Window - The Power of Spørger