Er du en slave?

Det første, der sandsynligvis kommer til dit sind, når du hører ordet & lsquo; slaveri & rsquo; er den uheldige situation i USA, som daterer sig så langt tilbage som 1607 ifølge Wikipedia. Slaveri, der fandt sted i løbet, der involverede det meste afrikansk-amerikanere tid, men der var også nogle American Indian & rsquo; s og endda hvide, der blev behandlet som slaver. Slaveri stadig eksisterer i dag, for eksempel, hvor billig arbejdskraft findes i mine mange dele af verden, og jeg har været vidne til dette under min rejse gennem 36 lande, hvoraf de fleste var tredje verdens lande.

Børneslaveri finder sted i mange lande, hvor mange af de varer, vi køber, og bruger i vores daglige liv er blevet foretaget af uskyldige børn. Vi kan ikke benægte, at slaveri stadig eksisterer i vores verden i dag, så jeg gætte slaveriet er blevet en anden del af den menneskelige kultur. Jeg tror ikke, at der sker i alle lande, men det findes i mange og desværre slaveri er ikke en vigtigste stream medier interesse, fordi historier om det altid vil blive blandet med politik og de særlige interesser store virksomheder i den vestlige verden, der sub-kontrakt arbejdskraft til mindre udviklede lande, hvor det er billigere, så det ofte er set bort fra.

Jeg googlede ordet slaveri og ifølge Wikipedia det er defineret som følger: & lsquo; Slaveri er en form for tvangsarbejde, hvor folk anses for at være, eller behandles som, andres ejendom. Slaver holdes mod deres vilje fra tidspunktet for deres fangst, køb eller fødsel, og er frataget retten til at forlade, at nægte at arbejde, eller at modtage kompensation (såsom lønninger). Nyere brug af udtrykkene "slaveri" og "slaver" kan omfatte metaforiske og lignende anvendelser, som kan anvendes til mindre former for tvangsarbejde & rsquo;.

Nu har defineret betydningen af ​​slaveri, føler jeg, vi kan forstå ordet og kan forholde sig til de mennesker i verden, der lever deres liv som en slave i en eller anden måde. Jeg tænkte yderligere dette emne, og indså, at bortset fra de typer af slaveri, som vi har defineret ovenfor, er der andre typer af slaveri, som vi alle accepterer i dag, det er lovligt, og at vi alle er en del bare ved at være en del af samfundet & rsquo ; s system. Hvad slaveri jeg taler om?

Personligt synes jeg, at slaveri handler om at forsøge at kontrollere og manipulere med en anden person & rsquo; s liv og fri vilje, og selvfølgelig situationer som denne findes i næsten alle lande i verden. For eksempel hvis en forælder tvinger et barn til at gøre noget, som han eller hun gør ikke & rsquo; t ønsker at gøre, for eksempel at studere en grad de ikke er interesseret i eller gifte sig med en person, de ikke elsker eller endda som blot for at behage forældrene derefter isn & rsquo ; t, at en type slaveri?

Som jeg tænkte mere om slaveri, der eksisterer i vores verden jeg huskede filmen & lsquo; The Matrix & rsquo ;. Denne film taler om livet som et system, som menneskeheden skal overholde, og at vi bliver som en maskine med henblik på at opfylde dette system. Må vi lever i et sådant system i dag? Når et sådant system er i overensstemmelse med lovgivningen i et land, og er accepteret af religion og derefter legaliseret og bliver en livsstil så betyder det gør os slaver af systemet? Hvis ja så teknisk set dig, og jeg har været slaver, siden vi blev født, og vil være indtil den dag vi dør. Så hvad gør dig anderledes fra slaven af ​​billig arbejdskraft? Den eneste forskel er, at din type slaveri er accepteret og juridisk, og at du har valgt at gå med til det, blot fordi du ser ingen anden måde.

Så lad & rsquo; s udforske vores system, og hvordan det påvirker os fra fødslen. Du er født ind i en familie, og som individuel vores erfaringer er unikke i henhold til typen af ​​forældre, vi har, for eksempel er der forældre, der er strenge, barske og un-fair, og der er forældre, der er venlig, kærlig og omsorgsfuld. Der kan også være nogle forældre, der har en god forståelse af, hvordan universet fungerer, og der vil være andre, der har ingen idé om, og dette vil ændre erfaringer fra et barn til en anden.

Her er to eksempler på slaveri, der eksisterer i vores system:

Først og fremmest i mange situationer kvinder behandles som slaver af deres mænd, fædre, bror & rsquo; s og endda af mænd i arbejdspladsen, blot fordi de er kvinder og betragtes som værende den svagere og mindre betydelige sex. Som vi ved, er denne form for slaveri unægtelig accepteret i mange tilfælde af samfundet og religion. I mange lande er situationen for kvinder er blevet bedre, men i mange andre er det stadig ikke. Kvinder, uanset om de er hvide eller farvede, eller hvad religioner de tilhører lever stadig som andenklasses borgere i mange tilfælde. I hvert fald i disse dage, vi er ved at blive bevidst om den ulighed og i mange lande livskvaliteten for kvinder er blevet bedre, og dem, der arbejder hen imod at forsøge at forbedre systemet fra dette perspektiv burde være klappede.

Jeg tror det andet, at vores uddannelsessystem er det bedste eksempel på slaveri, der eksisterer i vores system på grund af dommen og kontrol, der er påført hver eneste sjæl, der kommer ind det. Skolesystemet er domineret af kontrol, og en & lsquo; one-track sind & rsquo; om, hvordan alle børn bør handle, opfører sig og udfører. Den måde, dette system evaluerer alle studerende er baseret på dom ved at tvinge børn til at lære ting, de måske ikke kan lide og evaluere dem efter det. Børn bliver testet, sorteres og derefter ofte kritiseret og straffet for ikke at udføre på måder, der opfylder forventningerne til systemet, så gå videre til at blive klassificeret som en fiasko af samfundet, eller en drop-out.

Selv for dem, der lykkes i stivhed uddannelsessystemet, vil systemet føre dem ind i endnu et andet system. Den næste system er arbejdsstyrken, hvor de vil gå i gang med deres karriere og sat til at bruge alle de forhold, de studerede og lært udenad som studerende på skolen. I arbejdsstyrken mennesker igen vil blive evalueret og bedømt efter deres evne til at udføre i en resultater baseret miljø og samfund vil derefter gå videre til at bedømme deres succes i henhold til den mængde penge, de gør som et resultat af deres resultater.

I slutningen af ​​denne cyklus af systemer vores eneste mål er at opnå, og hvis vi ikke gør det så vi er klassificeret som fiaskoer og tabere. Teknisk set systemet dikterer, at som studerende, vi alle er beregnet til at alle kommer ud den samme i sidste ende baseret på vores evne til at skabe resultater, ligesom maskinerne, og i slutningen af ​​den dag, vi alle formodes at blive de samme maskiner montering standarderne i det system, vi fungerer inden for. Isn & rsquo; t liv lige som at være en slave til systemet? Du vil være dommer. Når du mister retten til at udtrykke dig i kreative og unikke måder inden dette system, eller er tvunget til at eksistere gøre ting, du hader, og at give nogen mening for dig overhovedet derefter isn & rsquo; t, at ligesom tvungen slaveri?

I dagens & rsquo; s verden, vi hører mere og mere om fænomenet Indigo /Crystal børn. Jeg skrev en artikel for nogen tid siden om dette emne, hvis du er interesseret i at læse mere. Disse børn er unikke, talentfulde og begavede børn, der er kommet til denne verden på denne tid til at hjælpe med opstigelsesprocessen af ​​menneskeheden. Sjæle disse børn er meget avancerede og kloge sjæle og størstedelen af ​​den tid, de har svært ved at blive indeholdt i reglen og stivhed af et uddannelsessystem, der ikke understøtter kreative udtryk og individualitet. Til sidst, er uddannelsessystemet knuse den kreative udtryk for de børn, som er deres essens og når de ikke er i overensstemmelse med systemet og handle ud eller opfører sig på måder, som ikke er & lsquo; typiske & rsquo; af, hvad der forventes fra et & lsquo; normal & rsquo; barn inden for dette system, vi mærke dem som værende ADD /ADHD, så medicinere dem til at bringe dem i overensstemmelse med, hvad systemet forventer af dem. Er det virkelig nødvendigt? Måske i nogle ekstreme tilfælde ja medicin kan være den hurtigste løsning, men jeg er sikker på, det er ikke nødvendigt for alle børn at være i stand til at koncentrere sig og gå sammen med den programmerede, maskine-lignende system til at holde tingene under kontrol. Hvad er trist, er, at nogle gange forældre give efter for systemet, fordi de føler, de ikke har andet valg eller alternativ end at. Også i andre tilfælde børn er medicineret af hensyn til den forældre og lærere bekvemmelighed for at overholde og programmere barnet til at fungere i overensstemmelse med det system, alt imens undertrykker den sande essensen af ​​barnet og hans sande formål med at være her i første plads. Min kone skriver hendes PHD om dette emne.

Er disse børn slaver for systemet? Har de har et valg og vores system virkelig arbejder mod gavn for vores planet for deres fremtid? Vi er alle unikke individer og hver enkelt af os her er at bringe udtrykke vores unikke, men hvordan kan vi gøre det, når vi blot eksisterer i et & lsquo; one-size fits all & rsquo; system? Den sørgeligste del af det hele er, at de fleste mennesker er ikke engang tilfredse med deres liv, og hvad de gør, men føler, at de har simpelthen ikke andet valg end at gå sammen med systemet, fordi der er intet andet at støtte sig til og ende med at tilbringe deres liv elendigt og spilde tid på ting, de ikke nyde, og at give nogen mening. I dit liv i dag, der er du slave for? Du & rsquo; ll være dommer over, at
& nbsp!.;

visdom

 1. Memorial Day Holiday 
 2. *** Hold undren Alive 
 3. Mind og Husk 
 4. Lade en ejendom og finde den rigtige Lejer 
 5. Triple Goddess 
 6. På Science af Goal-Orientering 
 7. At være frygtløs i modgang 
 8. Skriv Mit Essay For Me 
 9. Den visdom af Alan Watts 
 10. Vælge det bedste Term Paper Topic 
 11. SUNDHED WEALTH SUCCES VELSIGNELSER: Kan du blive velsignet med sundhed, rigdom, succes 
 12. Politik Boganmeldelser 
 13. Kærlighed Set ud fra en amerikansk mester, 
 14. Frygt eller falske beviser Viser Real? 
 15. Slip og lad gå! 
 16. *** Taksigelse for LOSERS 
 17. Mindfulness praksis - hvorfor gøre det? Ideer fra A Mindfulness Coach 
 18. *** Følelsesmæssig modenhed 
 19. Overvindelse Desire og utilfredshed: The Winner Way 
 20. *** Empowerment