Kærlighed Set ud fra en amerikansk mester,

Jeg troede, jeg ville skrive om emnet kærlighed fra en Master synspunkt. Han ofte sagt, at kærlighed var en af ​​de oftest anvendte, men misforståede ord i den menneskelige erfaring. Hvad kærlighed bringer tankerne for de fleste af os er, at første kys med vores high school kæreste, eller møde vores ægtefælle-til-være for første gang.

Når vi "falde i kærlighed" der er en reel kemisk cocktail, som er uncorked, hældes i vores blod, og vi føler højt, svimmel, og for en tid, verden er en salig sted. Vi ser vores elskede badet i Love-farvede nuancer, og han /hun er perfekt. Jeg har ofte tænkt, hvis de kunne sætte dette i en pille, ville vi have et problem med stoffer med forfærdelige proportioner!

Lester sagde, at den menneskelige kærlighed er helt forskellig fra den måde, en Master definerer kærlighed, som er den virkelige kærlighed til Beingness /Gud. Han sagde, at den menneskelige kærlighed er en meget begrænset ting. "Du gør det for mig, og jeg vil elske dig." Jeg, til gengæld vil gøre det for dig, og du vil elske mig. På latin, bruger vi udtrykket: modydelse, eller "dette for at".

Der er loven om gensidighed altid kører, og dette så kaldte Kærlighed grund er dels en form for menneskelig ordning for en slags ønskede resultat. Det kunne være en planlagt familie, en lovende forretning fremtid, eller et utal af andre lystne fantasier. Der kan eller fungerer muligvis ikke ud, og selv hvis de gør, er der ingen garanti for, at kærlighed, Inc. vil overleve.

Efter alt, påmindelse om, at narkotika er altid på vores sind, og det er derfor, vi hører om så meget utroskab og affærer. Den samme person som tilskyndede, at cocktail kan bare ikke gøre det mere. Lyder det bekendt? På, hvad Lester havde at sige.

På en New York City improviseret korte foredrag Lester gav, gjorde han dette stærkt udtryk, "KÆRLIGHED, KÆRLIGHED, KÆRLIGHED, og ​​du vil du være så glad ... og sundt ... og velstående!" Hvordan kan det være? Hemmeligheden ligger i Lester definition af kærlighed. "Kærlighed er total uselviskhed." Ønsker for den anden, hvad han /hun ønsker for sig selv (ikke hvad vi vil).

Kærlighed er nogen, vel vidende, at "JEG ER DIG." De, der læser dette, der er Sedona Metode gradienter vil huske, at på den følelse diagrammet, Kærlighed er meget høj, i accept, lige under total FRED.

Så er vi nødt til at forespørge os selv, "Er jeg virkelig elske?" Sandsynligvis ikke, det meste af tiden. Når vi elsker vores kæledyr eller andens nyfødte spædbarn, føler vi denne kærlighed. Lester sagde, at kærlighed er at give, uden tanke for at modtage, der ønsker intet fra den anden. Svært? Ikke rigtig, ifølge Lester. Han sagde: "Loving folk er den letteste ting at gøre."

Så hvorfor det synes så svært at elske folk? Hvor mange af jer har hørt andre sige: "Hvis det kun folk var så let at elske som hunde."

Grunden til det er enkel. Vi ønsker ikke kærlighed fra dem, bare for dem at være der, når vi kommer hjem, logre med halen eller spinde, tage ture med os, etc., og elsker os for det, vi er, ikke hvad vi ikke er. De kan ikke huske vores skæld ud i går, eller at vi har glemt deres foretrukne cookies. De findes i NU øjeblikket. Salg

Vi mennesker har en hård tid kærlige mennesker, fordi vi er bange for afvisning. Vi sat mure omkring os selv for at beskytte os fra enhver mere smerte og til buffer den smerte, vi er sikre på, er at komme. Vi ønsker Kærlighed i stedet for at føle sig sikker til at give kærlighed. Lester sagde "At ville svarer til ikke at have." Så når vi ønsker kærlighed, skaber vi det modsatte, eller afvisning.

Lester blev ofte hørt at sige, "Hver følelse er en ikke-Love følelse." Frygt, Pride, Sorg, Apati, etc. er alle udtryk for ikke-Love. Så når vi slipper Ønsker kærlighed programmet, tager det tusindvis af ikke-Kærlighed følelser med det! Der bor den utrolige magt Sedona Method (Slip Technique).

Lester fortalte mig, hvis jeg blev helt kærlige ved at bruge sin teknik, alle mine mål ville bare slip på ved en simpel ubesværet tanke. Hvorfor? Fordi det er sådan en høj tilstand, du er i harmoni med hele universet, som er alle kærlig.

Når sindet er stille med nogen tanker og følelser, al den kraft af ens Selv er tilgængelig, løsgående ved bagage fra fortiden (programmerne). The Big 3 Master programmer frigives med Sedona Method Slip Teknik Course.

At komme tilbage til Lester beretning på foredraget, hvis vi ville elske hele tiden, ville vi opnå en meget vellykket og lykkeligt liv. Loving helt ville forbavsende give os al den viden, vi søger så godt. Så hvad holder os fra at gøre det? Bare holde på ikke-Kærlighed følelser, vi tror vil beskytte os, men i virkeligheden årsag os problemer.

meget frygt for afvisning får os til at blive afvist. Vrede på ham /hende for noget, sagde får os til at skabe det samme igen igen med en anden person! Også, fordi kærlighed er sådan en høj tilstand, det automatisk vil bringe op hele AGFLAP, eller ikke-Kærlighed følelser, ligesom formuleringen et mål i en høj energi.

Når mens i Sedona for en intensiv, jeg lavede et mål, "Jeg vælger at elske folk, uanset hvad." Det rørt mig så dårligt jeg blev voldsomt syg og kastede op i flere dage. Lester næsten råbte til mig, "Hvorfor har du stopper frigive? Du kunne have gået fri!" Vi kan ikke lide de usikre eller afvist følelser, så vi langsomt vores fremskridt ned.

Hvis du kan huske en tid, du var virkelig glad, du var sandsynligvis føler meget kærlig. Er det sandt? Måske var du hjælpe på en uselvisk måde, eller måske give en gave til en person, du virkelig ønskede at gøre glad. Du har måske undervist et barn at ride en cykel for første gang eller nyde et videospil med ham.

En god øvelse er at gå tilbage og finde tidspunkter, hvor du var tilfredse og sammen med Method hvad kom i vejen. Eller i løbet af dagen, når nogen gør noget for at genere dig, se om du kan frigøre og Elsk dem alligevel. Du vil finde dig selv lysere og gladere, friere og friere.

Husk som Lester sagde, "LOVE LOVE LOVE, og du vil være så glad .... og sundt ... og velstående !!!"
. & nbsp;

visdom

 1. Vælge det bedste Term Paper Topic 
 2. Mødre Wisdom 
 3. Erfaringerne fra Naked Neighbor 
 4. Stop Sætte dit liv på hold 
 5. Falder ned og lave fejl er det, der hjælper os med at vokse 
 6. Pas på disse uhyrlige pengemaskine muligheder lagt ud på internettet 
 7. *** Slip Vrede 
 8. *** Hvordan man får en WONDER hel dag 
 9. Stadig Hun Holder Turning 
 10. Mind og Husk 
 11. At blive en klog leder 
 12. *** Hold undren Alive 
 13. Betal for Professionel Essay 
 14. *** Medfølende Power 
 15. Sådan starter en hjemmeside Hosting Company 
 16. Kvinde og valg Hustru 
 17. 66 måder at mindske stress og gladere 
 18. *** BLOKKE 
 19. *** FINDE En lærer 
 20. *** Kains Lament