Tænker Away crap

Tænker væk Crap
hos
Bill Cottringer

& ldquo; Hold skrive. Prøv at gøre en lille smule hver dag, selv hvis resultatet ligner lort. Vejen fra side fire til side fem er vigtigere end at bruge tre uger at få side fire perfekt & rdquo;.
~ Alan Dean Foster

Jeg vil ikke undskylde for brugen af ​​det vulgære ord & lsquo.; lort & rdquo; i titlen, fordi det er lige hvad det er. Crap sker. Og det er det lort, du kan & rsquo; t tror væk eller føler i glemmebogen. Men der er et andet niveau af crappier lort, som vi føje til denne første niveau af lort, som du kan tænke væk, når du ser igennem det og se bort fra de unødvendige mentale lænker det holder dig i trældom med.

Tilbage i min mental sundhed rådgivning dage havde jeg en interessant vejleder, der var afsluttet sin ph.d.-afhandling om depression. Jeg troede, det var en temmelig dyster forskningsprojekt, men han var begejstret hans tese om et begreb han kaldte & lsquo; ond cirkel, & rdquo; eller deprimeret om at være deprimeret og tænker håbløshed var evigt håbløs. Ideen var vække min interesse for en stund, men jeg havde ADHD og så andre ting hurtigt fangede min opmærksomhed.

Vejlederen var overbevist om, at denne onde cirkel konceptet var nøglen til en vellykket indgreb med at hjælpe deprimerede patienter til at blive un-deprimeret. Han mente, at niveauet af tænkning var foranderligt. Dengang jeg troede, det var alle en belastning af intellektuel crap. Ha, lidt gjorde jeg ved. Jeg var alt for travlt med at prøve mere radikale metoder som at hjælpe psykotiske patienter videobånd FBI udspionerer dem eller få deprimerede mennesker til at planlægge deres begravelser

Nu næsten 40-år senere jeg helt forstår, hvad & ldquo;. Tænker væk crap & rdquo ; betyder. Når en crappy hændelse sker med os vi naturligvis føler crappy om det. Og der er absolut intet, vi kan gøre for at unødig denne crappy følelse, indtil vi finde ud af at fortryde begivenheden. Det er, hvis vi får chancen, som vi normalt don & rsquo; t. Men uanset, ville alt dette være helt fint, hvis der er blev vi stoppet. Men desværre er det isn & rsquo;. T

Når det crappy hændelse sker, og vi føler crappy, vi fortsætter denne lort spil ved at føle crappy om følelse crappy og derefter begynde at tænke mere lort om følelse så crappy om den oprindelige lort der skete . Vi bliver helt nedsænket i lort, og det er alt for meget lort selv for en bortskaffelse af affald professionel.

Pause og grine over denne onde cirkel, vi alle bliver fanget i & ndash; følelse dårligt om noget dårligt, der sker, og derefter føle dårligt om det dårligt og tænker der er noget galt, fordi vi gør det, og at det er alt en permanent tilstand af evig ondskab. Griner du endnu?

Nu gå videre og græde over det, fordi det ødelægger en masse liv og affald en masse tid på at forstyrre vores vigtigste formål i livet, som er at vokse og forbedre i vores bedste selv, så vi kan blive mere og mere succes i at komme af alle de crap, så vi kan nyde det, der er efterladt & ndash; glæden at nyde. Det tager sikker nogle mennesker i lang tid for at se dette punkt, mig inkluderet. Bedre sent end aldrig selv.

Det er én ting at have det dårligt eller skyldig, når noget slemt eller skyld-værdig sker, eller er angst eller bange om noget, der er angst eller frygt-producerende. Men, ved at føle dårlig, skyldig, angst eller bange for om det dårligt, skyldig, ængstelig eller bange, er vi bare tilføje til virkningen af ​​den oprindelige begivenhed, og hvordan det fik os til at føle. Og dette ekstra niveau af negativitet holder nogen positiv tænkning fra at få nogen airtime.

Denne anden niveau af negativitet holder os fra at komme i løbet af det første niveau, fordi vi don & rsquo; t har nogen energi til at bruge til at fortryde begivenheden og slippe af kilden eller prøv at tænke det væk. Det, vi virkelig ønsker at gøre, er at flytte ind på at nyde de positive følelser, der venter i vinden for nogen til at føle dem i en meget naturlig cyklus af at føle dårlig, og derefter have det godt. Det er den rutsjebane af livet & ndash; ikke at lykkes, føler dårlig til at føle sig godt, og bekymrende at un-bekymring.

Har du nogensinde oplevet den dødbringende hold at denne onde cirkel kan have på os alle? Dumt spørgsmål! Selvfølgelig, du har. Det er derfor, de gør film som & ldquo; Momma Mia & rdquo.; Dette er blot én måde, du kan tænke væk crap. Prøv det, du vil lide det. Følelse dårlig isn & rsquo; t fatal eller permanent, er det kun midlertidigt, så finde en måde at skrælle det andet niveau for at føle dårlig, så du kan tænke mere positivt væk. Det er noget under din kontrol
. & Nbsp.;

visdom

 1. Visdom i Marketplace 
 2. *** Skyld 
 3. På døren til templet visdom 
 4. Rejser Sikkerhedstips 
 5. Offentlige tilskud til fundament-værdig for mange enkeltpersoner 
 6. 'Multi pulserende' skabninger 
 7. *** Sentimentalitet 
 8. Vores kamp mod fejlernæring 
 9. Tips om at ansætte en Fab Elektriker 
 10. Skriv My Term Ikke-plagieret sigt papir 
 11. Visdom Swami Satchidananda 
 12. SUNDHED WEALTH SUCCES VELSIGNELSER: Kan du blive velsignet med sundhed, rigdom, succes 
 13. At blive en klog leder 
 14. Den sande betydning af julen 
 15. *** Do not Panic, Be Happy 
 16. Lykke: Skær de mellemmand 
 17. *** Livets formål 
 18. *** At komme ud af mit hoved og ind i mit hjerte 
 19. Denne ene er personlig 
 20. Rejsen versus destinationen.