Udsmykning Ideer Med Glarmestre

Uanset om din drøm værelse er formel og fyldt med fabelagtige antikviteter eller hvis det er hyggeligt og sportslige slidt læder, kan du udfylde visionen med omhyggeligt planlagte vindue behandlinger.

Privacy, beskyttelse mod solen og energieffektivitet rangerer højt på listen over forbrugernes behov for deres vinduer. Blinds og skodder giver dette praktiske lag af vinduet behandlinger. Køb den bedste, dit budget vil tillade, fordi konstant åbning og lukning vil bære på de mekanismer, der arbejder disse belægninger.

Lad (Delvis) Sun Shine I

Ofte ønsker vi at nyde solen streaming ind i vores hjem eller visningen af ​​træerne uden for vores vindue, men vi stadig ønsker privatlivets fred for en overdækket vindue. Løsningen er at installere nuancer med toppen ned /bottom up funktion.

Kort sagt, kan de løftes fra bunden for at give et billede af omverdenen, men stadig tillader den nederste halvdel af vinduet, der skal dækkes. Når personlige oplysninger er ikke en bekymring, kan de bruges som traditionelle vandrette persienner.

Top Down /bottom up Shades

Jeg anbefaler disse til dit kontor eller medier værelse, fordi de vil minimere blænding på din computer eller tv samtidig opretholde et godt oplyste rum .

Må ikke undervurdere de skader solen kan gøre for dit hjem og møbler. Vinduesfilm kan også anvendes til at styre de skadelige UV-stråler, som vil falme dit gulv, møbler og kunstværker.

Denne belægning placeret direkte på ruderne vil blokere ud varmen og afbøjer blænding samtidig med at sollys til sikkert komme gennem vinduet. Du kan købe gøre det selv kits eller har det professionelt udført.

tøj til din Windows

Nu er det tid til at tænke over det sjove lag af window dressing. Et værelse ser komplet, når du tilføjer store behandlinger. Hvad er stilen i dit værelse? Hvad vil det se ud udefra? Vil du have dem stationær eller funktionel?

Paneler

Paneler er så populære nu, som da din mor var udsmykning hendes hjem. Forskellen er sorten i overskrifter.

* tyller skabe et moderne vibe. Panelet har metalringe langs toppen, der tråde på din stang. De ser bedst når de anvendes i områder, de kan forblive stille.

* Pinch læg er stærke i den brugerdefinerede behandling forretning. Den mest populære look er at hænge dem fra metal eller træ ringe. Dette look fungerer godt, hvis du ønsker at åbne og lukke din gardiner ofte.

* Tab toppe er sjovt for afslappet værelser. Fanerne kan være af forskellige farver, har tilføjet knapper eller være prydet med kvaster. De skal bruges på vinduer, som du ikke behøver at lukke gardiner.

Gardinkapper

Gardinkapper er stærke i vinduet behandling indretning. De tilføjer et færdigt look over dine blinds ved at skjule den mekaniske header. Hæng dem højt nok, så de dækker det øverste kabinet, men de ikke blokere solen streaming ind i dit vindue. Der er så mange stilarter sengeforhæng fra box læg til swags. Lad dit stof design og stilen i dit værelse guide dig på at vælge den perfekte Valance.

Indtast Romerne

Mine unge kunder synes at være tiltrukket af romerske nuancer. De kan være, når privatlivets fred er brug for nemt lavere. Når rejst, de skaber en skræddersyet look, der fungerer godt i så mange hjem. De ser godt ud i en sprød bomuld samt en råsilke.

Vindue Behandling Crazy? Søge professionel hjælp

Hvis du har svært ved at visualisere de endelige resultater, vælger dekorative vinduet behandlinger kan være skræmmende. En designer med speciale i vinduer vil tage dig trin for trin gennem processen. De vil give dig adgang til ressourcer (tekstiler, hardware, specialiserede blinds), som du ikke ville være i stand til at købe til dit lokale big box butik. De vil også hjælpe med at beskytte dig mod kostbare fejl.

Hvilken slags vindue behandlinger har jeg i min ovenpå kontor? Nå, ser på mine vinduer ser jeg sarte tjavsede tråde af silke lignende materiale. Selvom designet er indviklede og noget smuk, jeg tror det er tid til at banke de spindelvæv ned! Indtil næste gang, nyde flere udsmykning idéer og video på min hjemmeside nedenfor
. & Nbsp.;

visdom

 1. Er der andre, Tænk det giver mening 
 2. Skriv Mit Essay For Me 
 3. Må ikke blive afskrækket: Historien er ikke slut endnu 
 4. *** Glæd jer i at blive Ægte 
 5. *** The Miracle af en Broken Heart 
 6. Give råd: Kom igen, når du ikke kan bo så længe 
 7. Vi, Jorden 
 8. Offentlige tilskud til fundament-værdig for mange enkeltpersoner 
 9. Svar vs. Wisdom 
 10. Takker 
 11. *** Styrke i Grace 
 12. Hvorfor skal du Gold i en recession? 
 13. *** FÆLLESSKAB 
 14. Kan du Reverse Email Search? 
 15. Absolut Psychic Netværk: Grundlæggende Astrologi pART7 
 16. Telefon Psychic aflæsninger med rigtige pro s, ikke forfalskninger. Sådan virker det. 
 17. *** Leve i nuet 
 18. Memorial Day Holiday 
 19. Lykke: Skær de mellemmand 
 20. *** KRAFT WOW!